INTERVJU MED STABÆK SUPPORTER Christian Holum.

En Vakker Dag skal intervju en supporter fra alle lagene i OBOS ligaen 2024.

Rett på sak, hvem er Christian Holum?

En 37 år gammel Hovsetergutt som heldigvis ikke lot seg forføre av hverken FC Lyn Kringsjå eller VIF rundt årtusenskiftet, men ble blaa og mørkeblaa.

OBOS Ligaen 2024 hvordan blir den?

Jeg tror den blir jevn og uforutsigbar i toppen, er ikke skjebnebestemt at hverken VIF eller oss i Stabæk vil spasere til opprykk. Flere klubber som kan være vriene.

Noen matcher du ser fram til?

JA! Skal endelig komme meg til Sogndal og Ålesund, som har vært enorme hull på banehopperkartet. Ellers ser jeg frem til mange lange bussturer til Rogaland, Agder og Trøndelag. 

Hva blir årets Away tur for dere?

For meg blir det Sogndal. For resten av gjengen er jeg litt usikker, men Start i midten av juni er lovende for sydenfølelsen. 

Tribunemessig hvordan blir det i år?

Håper vi klarer å beholde flesteparten av de nye som kom i fjor og forfjor. Vi har tatt noen steg i det siste og mye av det skyldes at det gror godt nå med Bærumspøbler og Vestfronten Yngre. Veldig gøy å se. Og de er ikke kun opptatt av det som skjer på banen heller. 

Har dere podcast eller fanzine?

Vi har podcast ja, Stabækpodden aka«Kikkertsvingen» som Mehran Marandi (@ 92Mehran) og jeg driver. Fanzine derimot har vi ikke. 

Hvis man vil melde seg inn eller støtte TIFO arbeidet. Hva gjør man da?

Ganske enkelt. Melde seg inn i Stabæk Support på stabaek.no og opprette konto på forumet. Der er det tut og kjør til enhver tid. 

Stickers, er det ja eller nei?

Et rungende ja! STB-stickeren (@ STBstickern,sjekk episode av podden vår fra 13.10) må nevnes spesielt her, men også Adrian (@ Stabækstickers,14-15! år gammel) og Blaa Brigade (@ blaabrigade1912) mekker.

Hvilket 2 lag rykker direkte opp?

Hjertet sier VIF og oss, men hjernen tror fort vi kan måtte ut i kval. For meg står det mellom Aalesund og oss om 2. plassen. 

Noen steder du anbefaler på Bækkestua før match som bortesupporter?

Bekkestua er ikke akkurat verdens navle og Onkel Blaa er strengt tatt det eneste skikkelige stedet, og det er heller ikke det største. Vi har hatt noen gjester av type familier med barn etc, og  andreinviterte grupperinger. Så om man er mange så anbefaler jeg å sjekke først, ev. drikke på Majorstuen. T-banen tar bare 15-20min derfra.