NY MOSS LÅT, DÆVVE PÅ MELLØS.

Vi skal dævve på Melløs!!!

Enkelte ting brenner seg fast i en liten barnekropp. Være seg første gang hos tannlegen,  første gang på tivoli eller når man går i barnetog på 17 mai og vinker til Kevin Keagen på balkongen på Moss Hotel. Det har vært mange gråkalde kvelder de siste åra på stadion men vi i LWD&K øyner ei brennende gul sol i det fjerne. Bandet spiller vanligvis akustisk americana  men når de skulle skille følelsene med det å være «kæll» måtte bandet gå helt elektrisk. « Vi har 11 kråker på hånda, flere tusen kråker i by’n. Når sola synker stor å gul og natta går i svart, da skal vi faanmeg ut og fly på ny» 
Dævve På Melløs slippes fredag 22 mars på alle strømmetjenester.

Lenke til wav fil:

https://www.dropbox.com/scl/fo/b0xfof3k68gb89qk87qyi/h?rlkey=05zxribhny10gsftcge7t8rge&dl=0

Om bandet:

LWDK

Synger sanger om

LIQOUR

WOMEN

DRUGS &

KILLING

LWD&K er lyden av en gjeng voksne Mosse-rockere som endelig har funnet sin indre countrystjerne. AlIe vet jo at country er den ekte rocken.

I 2022 fikk Stig Amundsen nok av pompøse og vindrikkende blackmetalhuer. «Det ble bare for mye liksminke, fjas, staffasje og null substans. Sjanger´n er i ferd med å råtne på rot». Så hva gjorde han da? Samlet sammen en haug av gode folk som ikke har spilt sammen før til å spille deilige låter i en sjanger ingen av dem har spilt før. 

LWD&K spiller låter av alt fra Willie Nelson og Little Feat til QOTSA og WASP. Full gass og euforisk jubel!

Bandets startet konsertkarrieren med å spille 3 konserter på én dag på House Of Foundation i Moss våren 2023. Etter det har de spilt på årsfesten til et bryggeri (det gir vel ekstra kredpoeng) og flere utsolgte konserter i Moss og Halden. 

Medlemmene i LWD&K har spilt i band som Gluecifer, The Yum Yums, Decibøllene, Dødheimsgard, Katten Jansson,Order, Grill Bill, Porr Och Godis, Harald Punk og Hastwerk. Dertil er de forsterket med det tidligere Spellemannominertefenomenet Richard Gjems på unikt munnspill. 

LWD&K har med andre ord solid erfaring, attitude og villskapnok til å fylle konsertkvelden din med de aller beste låtene om LIQOUR, WOMEN, DRUGS & KILLING.

Bandet:

Erling (Elmer Fuzz) Midtstue – Bass/Vokal 

Tevje (T-Bone) Eriksen – Gitar/Vokal 

Xxx (How Die)  – Trommer 

Stig (Stu Manx) Amundsen – Gitar/Vokal 
Monica (Monique Harlot) Lindquist-Ellingsen – Vokal 

Fredrik (The Swede) Janson – Gitar/Vokal 

Richard (Rich Windblower) Gjems – Munnspill 

Svein Petter (West Coast Man) Nilssen – Mandolin/Gitar