DENNE UKA KAN VI BLI ET SAMLET VÅLERENGA.

I morgen (tirsdag 5.mars 2024) er det årsmøte i Vålerenga Fotball Elite. Etter et turbulent år, der enkeltpersoner har fått mye pes og det sportslige gikk på trynet, er det nå nye kluter og nye muligheter i klubben. Men også mye å ta tak i.

For økonomien har ikke blitt driftet fornuftig de siste åra. Og det sportslige har hatt mye uforløst potensial. Og det er ikke sånn at man rykker opp fra OBOS av seg selv. Noen piler peker oppover, men suksess på lang sikt er veldig avhengig av at mange ting klaffer og at ingen snubler. Alt må funke sammen. Tribune, sport, marked, talent, overganger, you name it. 

Det har blitt snakket mye om å dra i samme retning. Noen ganger når folk sier det, så er det for å dempe kritikk og ikke egentlig for å mane til samarbeid, men jeg skal være raus og la den ligge. Og det synes jeg DU også bør gjøre nå.

For vi trenger at alle i og rundt klubben jobber godt sammen. Sånn sett kan dette bli et historisk årsmøte i positiv forstand. Starten på en lang periode med opptur. Året da Enga samlet seg.

Og det vil du vel være med på, eller? Ikke snakk om at du kan ljuge på deg at du var der i ettertid, slik som mange har gjort om en viss Sex Pistols-konsert. Vi kan samle gode krefter, styrke organisasjonen med et godt styre og god kapasitet. Og vi kan skrive historie.

Det er mange grinebitere i og rundt Enga, men de aller fleste furter primært når ting går til helvete. Et årsmøte med mange medlemmer er et sterkt mandat. La oss sende styret i krigen med mest mulig fart og backing. Så la oss møte opp. Både for å si at du var der, men også for å hjelpe klubben i ditt hjerte. Jo flere som er til stede, jo tydeligere kan man si at Enga var samlet og dro i samme retning. TL;DR: Oppmøteplikt

-Erling Rostvåg

———————————-

En Vakker Dag har fått tillatelse av Erling å publisere dette. Det ble lagt ut først på X. Dette er ikke skrevet av en robot. Vil du melde deg inn i klubben? Gjør det her :

https://www.vif-fotball.no/om-klubben/bli-medlem-i-valerenga-fotball-elite