INTERVJU MED LEVANGER SUPPORTER HÅKON

Hvem er Håkon? Levangsbygg som har fulgt LFK tett i cirka 20 år. Gjør frivillig arbeid i medieavdelingen nå.


Levanger tilbake på nest øverste nivå, etter en knall sesong 2023. Blir vel tøffere i år? Det blir selvsagt tøffere i OBOS enn 2. divisjon. Fundamentet er med fra i fjor og stallen virker satt rekordtidlig. Jeg synes det ser veldig lovende ut.

Heter supporterklubben fortsatt LFK Stallions eller er det flere også? Den heter LFK Stallions ja. Det var en gjeng som het Kavaleriet som dukket opp på noen kamper i fjor og lagde veldig god stemning. Jeg håper de fortsetter i 2024.

Hvordan går det på tribunen, mye yngre folk? Det har vært lite folk de siste årene, men fjoråret var etter hvert lovende. Jeg tror OBOS-fotball lokker enda flere unge til tribunene.

Hvilket to lag rykker opp? Vålerenga og Ranheim

Hvor havner Levanger denne sesongen. Får Per Verner Rønning  dreisen på gutta? 6.plass og dermed tidenes beste LFK-lag.

Hvis man skal varme opp før match på TOBB Arena Levanger. Hvor gjør med det? Bowlingen som ligger rett ved stadion.

Blir det billettangst på noen hjemmekamper, eller får alle plass? Det har sjelden vært billettangst på Moan. Det er vel kun da Brann var på besøk i 2015 i seriesammenheng. Det kan fort gjenta seg når Vålerenga kommer på besøk, men ellers får nok alle plass.

Finnes det noe man bare MÅ kjøpe i kiosken? Typ pølse i vaffel i Moss? Det er mye bra med Levanger, men kiosken er ikke noe annet enn en standard kiosk. De har det vanlige.

Hvilket matcher ser du fram til? Lyn og Vålerenga borte i mai blir morsomt. 16. maihjemme mot Ranheim blir selvsagt spesielt. Det samme gjelder Vålerenga hjemme med utsolgt Moan.

Podcast eller boktips til leserne? #innspark

Takk for intervjuet og lykke til med sesongen.