HARDE MOTTAK 5 ÅR.

Hva har dette å gjøre her?. Jo det skal jeg si deg,  i vinter tikket det inn en melding. Hei har du ett billig sted du trykker fanziner?.  Joda, litt rart å få en henvendelse fra Lillestrøm.  Men jeg svarte Trym Hogner om de brukte det er en annen sak.  Men Harde Mottak  er en LSK podcast, en uavhenging  også hvis du ikke har hørt den. De tre bukkene bruse som stort sett er i studio er Lars, Patrick & Trym.  Hvis en av de er borte så pleier det å være en vikkar. Gjerne Macho-Morten 2.35 meter høy, Øyvind H fra VG, Søren D eller min drøm Egil Heinert mannen med Gode Vibber.    

Så etter mye fram og tilbake havnet det ett ex i postkassa mi. Landpostbudet brukte lang tid og det var ikke nok porto. Men fanzine er nok ikke dette, er nok mer enn hyllest  at de feirer 5 år. 22 sider, veit jo ikke om 1 mann har skrevet alt og lånt nick til diverse folk som Ben Saers, SugarDad Macho-Morten?.  Prisen var 20 spenn og man kunne valgfritt velge om å donere litt til noe veldig bra.  Om det finnes flere, må du nesten høre med Trym Hogner. Mas gjerne på han, for han er super ressurs en hver klubb trenger.  Selve innholdet kommer jeg ikke til å nevne så mye. Men håper de fortsetter og lager en fanzine. Da kan man søke fanzine stipend fra NSA. 

Men Harde Mottak er flinke, lager merch, lager podcast, har Mottak Media, maser på lokale bedrifter for spons og ikke minst prøver man seg på noe spennende som lydbok.  Fått Morten Bergheim til å lese bok om Tom «Tommy» Lund.  Veldig imponerende det, tror man finner gratis på Spotify f.eks.  Merker at jeg personlig er litt misunnelig på at de klarte å få til lydbok.  Neste prosjekt bør være å børste støv av Lillestrøm Hockey eller få lagd en supporterlåt eller to av ett lokkalt band. 

Men lykke til videre med alle prosjekter, følger med selv om man  er Søpla supporter. Lytter også til den andre LSK podcasten Dødball, mest for å høre på Blakern. Men siste episode var det vel rekord å prate i munnen på hverandre. Ikke minst  hvor mange ganger klarer man å si Erstatte på kortest mulig tid?. 

Alt i alt, terningkast 5.

Ja takk til poster av Patrick Ween