MIKKEL MYSER GJØR COMEBACK.

Har tenkt på det en stund, kan jo ikke bare kjøre intervjuer på nettfanzina til En Vakker Dag. Derfor kjører jeg i gang Mikkel Myser igjen også. Her kommer det meininger og tanker om Vålerenga, supporterkultur pluss pluss.  Kan jo starte med at lesertallene til En Vakker Dag er veldig bra. Alt over 100 leste ser jeg meg fornøyd med, tekniske ting har jeg lang vei å gå. Hvis jeg noen gang lærer meg alt. Vil takke alle som har sagt ja og stiller opp på intervju. Stort sett forskjellige spørsmål, bortsett fra siste runde halvveis i sesongen på nivå 2 i Norge. Da var jeg litt lat å lagde samme spørsmål.  Har du forslag på intervjuer, lyst å skrive ett reisebrev, lest en bok eller andre tanker?. Ikke nøl med å ta kontakt. 

Når det gjelder bok, hadde vært moro å fått til en om Tribunereisen  fra tidlig 90-tallet og fram til idag.  Oppturer og nedturer med det å følge Vålerenga, ulike grupperinger, fanziner, Sjappa, Antall busser, supporterpuber. Samhold, trivsel, øl, tifo osv osv.  Noen som er med, eller lyst å starte på dette prosjektet?. 

Skriver mer neste gang,  når neste gang er?. Tja håper ikke så lenge til før man får opp en Mikkel Myser logo. Mens dere venter, kan dere lytte og laste ned låta Glede og Sorg lagd av Torro S: