SESONGEN SÅ LANGT I OBOSLIGAEN.NESTE UT ER START SUPPORTER LARS MARTIN GIMSE.

Hvem er du?

Jeg er Lars Martin Gimse (40 år), ihuga Start-supporter – opprinnelig fra Fevik (født i Kristiansand). Har emigrert til Østlandet og bor i Ås.

Hvilken rolle har du som supporter?

Jeg er en av to i supporterpodkasten Start En Pod, og ivrig Twitter-raljør. Har en fortid i Tifo-miljøet, men det begynner å bli mange år siden nå.

Hva er du mest fornøyd med av laget du heier på så langt i sesongen?

Tja. Det har vært en trå sesong. Det mest gledelige har vel vært at de har stilt med et utrolig ungt lag de siste kampene, med mange lokale spillere. Det gir håp om at de har store utviklingsmuligeheter utover året.

Beste opptur/nedtur?

Å vinne 2-1 mot Sogndal langt på overtid var helt nydelig! Nedturene har vært mange, men 1-4 hjemme mot Lyn var bekmørkt.

På en skala fra 1-6, hvor fornøyd er du med trøkket på tribunen?

4-er. De som er der leverer ekstremt bra, Londsia og Langsia, men det er dessverre for lite folk. 

Hva kan bli bedre på tribunen?

Først og fremst flere folk på den store arenaen. Det blir veldig glissent når det er dårlig oppmøte.

Hva kjøper du i kiosken?

Blir ofte pølse, eller kanskje et pizzastykke. Blir ofte en kaffe eller to også. Har det blitt mye øl før bortekamp blir det fort en cola.

Hvilke bortesupportere har imponert mest?

Mange som har møtt opp i solid antall. Siden jeg bor østpå, får jeg ikke sett så mange kamper på stadion, men jeg kan gi en shoutout til Lyn. De var mange og lagde leven.

3 gode grunner til å dra på kamp.

Alle de hyggelige folkene man kan snakke med. Fotball er best live og du får en helt annen opplevelse av kampen, og så blir alle følelsene forsterket når du jubler og blir skuffet sammen med andre.

Opprykk og nedrykk?

Vålerenga og Konsvinger opp. Sandnes Ulf og Åsane ned.