NESTE UT ER EGERSUND SUPPORTER, ØRJAN THORSEN OM LIVET I OBOSLIGAEN

Hvem er du?

Ørjan Thorsen, EIK-supporter

Hvilken rolle har du som supporter?

Som fotballsupporter har jeg en viktig rolle med å heie på laget mitt, skape god stemning på kampene og støtte spillerne uansett hva! Det er så gøy å være en del av supporterfellesskapet.

Hva er du mest fornøyd med av laget du heier på så langt i sesongen?

Jeg er veldig imponert over hvordan EIK har klart å opprettholde et så høyt nivå av innsats og dedikasjon gjennom hele denne sesongen så langt. Det er tydelig at spillerne jobber godt sammen og at trenerne gjør en fantastisk jobb med å motivere dem. Jeg synes også det er imponerende hvordan laget har taklet det å komme under for så og komme tilbake i kampene. Det er virkelig inspirerende å se dem spille med så mye lidenskap og engasjement! 

Beste opptur/nedtur?

Beste oppturen må jo være comebacket mot Stabæk der det står 4-0 etter 62 spilte minutter, og 4-5 til EIK etter fulltid. Her snakker vi et av tidenes comeback i norsk fotball sin historie. Tror det er lenge siden EIK fikk så mye omtale i media som etter den kampen.

Største nedturen må være bortekampen mot Start der Start fikk sine første 3 poengere for sesongen. Følte på et tidspunkt at dette var en kamp EIK kom til å vinne ganske greit. Men neida. Det endte med et surt 4-3 tap, og et hattrick for Helmersen til ingen nytte. Med over 500 egersundere som hadde tatt turen var det uansett en kjekk kamp å være en del av.

På en skala fra 1-6, hvor fornøyd er du med tråkket på tribunen?

Ut i fra hva vi kan forvente så havner jeg på en 4’er.

Hva kan man bli bedre på tribunen?

At enda flere blir med og lager liv og røre.

Hva kjøper du i kiosken?


To kokte pølser, en kopp kaffe og en coca cola.

Hvilket bortesupportere har imponert deg mest hittil i 2024?

Uten tvil, klanen og Vålerenga.

Nevn 3 gode grunner til å reise på kamp. 

Å dra på fotballkamp er nesten alltid en opplevelse! Tre gode grunner til å dra på kamp er atmosfæren og stemningen blant supportere, spenningen ved å se favorittlaget ditt spille live, og selvfølgelig muligheten til å oppleve magiske øyeblikk og mål som skjer rett foran øynene dine! Det er en opplevelse man ikke vil gå glipp av!

Hvilket 2 lag rykker opp, hvilket 2 lag rykker ned?

Opprykk: Vålerenga og Stabæk. 

Nedrykk: Sandnes Ulf og Mjøndalen

Takk for intervjuet og lykke til videre. 

Takk, det samme!