SESONGEN SÅ LANGT I OBOSLIGAEN. NESTE UT ER RUBEN NORDVIK FRA ÅSANE.

Hvem er du?

Ruben Nordvik, 25 år ung gutt med Åsane tett til brystet.

Hvilken rolle har du som supporter?

Jeg er leder for Martyrene, supporterklubben til Åsane Fotball, som følger klubben sammen med mine kompanjonger i supporterklubben.

Hva er du mest fornøyd med av laget du heier på så langt i sesongen?

Om man skal se helheten for herrene, må vel det være at spillerne er så imøtekommende og åpne til å være med og løfte supporterklubben til et høyere nivå.  

Sportslig sett, er man langt ifra der man selv ønsker klubben skal være, men det er jo alle disse skadene som gjør alt så mye verre. Jeg føler Røssland har fått til det han kan, med troppen han har hatt tilgjengelig, men stiller meg kritisk til blant annet spillestilen trenerteamet kjører gjennom kampene. Skummelt og sykt er de to adjektivene jeg kan komme på, når jeg tenker på det. 
Nå som det er altfor mange spillere ute med skader, håper jeg virkelig at de gjør noe med troppen i sommer. Troppen er for tynn på topp, og trenger å få flytte Barmen opp i midtbaneleddet.  

Beste opptur/nedtur?

Beste opptur må da være den nyeste kampen, hvor man vinner sin første bortekamp for sesongen. 0-5 seier mot Kongsvinger hadde jeg aldri trodd skulle skje. 
Kjøreturen til bortekampen mot Bryne er oppe der sammen med tribunekampen mellom oss og Bildøy Bibelskole mot Klanen. Siste kampen dette kullets Bildøy Bibelskole var med oss kunne ikke vært bedre. Fantastisk atmosfære, med fantastiske mennesker.

Beste nedtur må være å se Aalesund slite i bunn av tabellen.

På en skala fra 1-6, hvor fornøyd er du med trøkket på tribunen?

Med Bildøy Bibelskole = 4

Uten Bildøy Bibelskole = 2

Samlet en 3’er. Dette er grunnet at med bibelskolen er det et vanvittig trøkk, da de kommer i større grupper, og det er en fryd og ha de med. De får med nesten hele tribunen til tider, og synger av full hals. Uten dem er vi betydelig færre som lager liv. Synes det er vanvittig skuffende av Åsane bydel det å ikke skulle være med og lage liv på tribunen hos bydelens største fotballag. Det bor rundt 40 000 i bydelen, og nesten bare 1% av befolkningen møtes på kampdager. Det gjør det betydelig vanskeligere å lage noe liv, men vi står på med det vi kan så får andre gjøre det de vil.

Hva kan man bli bedre på tribunen?

Å møte opp, og få yngre lag til å stille for å gjøre supporterklubben større sammen. Vi er i gang med bannere også, men generelt det at flere som sitter på setene sine, er med og hoier og heier er det som jeg håper vi kan lyktes med i fremtiden. Veldig veldig vanskelig, da dette er en resultatbasert sport, med tanke på antall tilskuere.

Hva kjøper du i kiosken?

Hehe, kjøper ikke noe spesielt i kiosken, men en god kaffe er vel favoritten. Kanelbollen fra søtt og salt anbefales en test som tilreisende.

Hvilket bortesupportere har imponert deg mest hittil i 2024?

Her sier nok sikkert flere som har møtt de, Vålerenga. Jeg ønsker å trekke frem Stabæk. Mye liv og god folkemengde. Allround veldig flotte folk.

Nevn 3 gode grunner til å reise på kamp.

1. Fordi klubben trenger støtte i med- og motgang

2. For å støtte supporterklubben og deres arbeid

3. For å kunne oppleve en fantastisk Arena med alt den har og tilby

Hvilket 2 lag rykker opp, hvilket 2 lag rykker ned?

Vil tro Vålerenga til slutt klarer opprykket, og tar turen til øvre liga sammen med Kongsvinger.

Lagene som ligger under har imponert ja, men jeg tror de dessverre for sin del kommer til å møte en nedadgående kurve.

Slik det ser ut nå, ser det farlig ut for både Aalesund og Sandnes Ulf. Kan ikke tro de blir noe bedre enn de har vært, dersom det ikke skjer noe hos de i sommer.

Takk for intervjuet og lykke til videre

————-

Dette er ikke skrevet av en robot og ja du finner garantert noe feil. Men ikke klag, intervjuet er gratis.