PODCAST OVER HELE LINJA.

Podcast finnes det mange av, jeg har virkelig blitt fan av det. Har prøvd litt selv også. Har Vi må ut om 15 minutter med Nils Fredrik Jansson. Vi gjør det mest for moro, men det er gøy. Du finner den på Spotify. Men jeg tenkte jeg skulle skrive litt om de jeg hører på. Selvsagt er det mest om fotball, det er vel ingen bombe. Men jeg kan faktisk høre på podcaster for andre lag også, ja selv Lillestrøm & Rosenborg podcaster. Er vel litt miljøskada etter å ha sittet i NSA styret noen år. Men jeg skal starte med en Ørn Horten podcast faktisk.

Se min Kjole er en om Ørn Horten som sagt. Her får du masse forskjellige gjester og det går an å levere god podcast selv for ett lag som stort sett ligger på nivå 3. Horten har ikke bare fotballen, de har Kanal Rock og ikke minst kroa.

VingenPod, ja dette er en podcast om Moss FK. Styres av Jan Erik Syverud, Hjælmen, Mini-Hjælmen & Christian Thuesen. Fin denne her også og noen ganger konkurrerer de om hvem som er mest lik Hans Bauge. Hvem er det tenker du?. Han som på 90-tallet var fast kverulant i alle programmene til Per Ståle Lønning. Av det faste panelet tror jeg Herr Thuesen vinner denne.

Dødball, ja en LSK podcast faktisk. Morten Svesengen journalist i RB siden tidlig 90 tallet?. Har med seg Tor Fredrik «Blakern» Larsen, Tom «Clubhouse» Nordlie og Christine Tovik (siste er super supporter som stort sett kaller Vålerenga for søpla. Det er søtt. De prater ofte i munn på hverandre, de sklir ut og prater om matvanene til Blakern som melder i hytt og pine på alt. Men ta en lytt.

Harde Mottak, nok en LSK podcast. Styres av Doktor Lars Raastad, med seg pleier han å ha med seg soltrålen Trym Hogner og Patrick Ween. Fast vikkar pleier Norges høyeste supporter Morten Dahl Gallåsen å være. Ta en lytt og ja det går an å høre på.

Stang Ut, en lydfanzine. Endelig fikk man en podcast å høre på som er Vålerenga relatert. Noen andre har prøvd før, som f.eks Østkantsendingen, Radio 0658 og Enga-Losjen. Men det måtte nye krefter i Stang Ut for å få til dette her. Jon Hernæs styrer denne, ikke bare papirfanzina og stickers til folket. Har en del spennende gjester. fått litt kritikk av meg for å ha samme gjest 3 ganger. Er lov for denne og andre podcaster å være litt kreative når det gjelder gjester. Ikke resirkulering, hvis du blir med i min kan jeg bli med i din podcast?. Skal ha stort pluss for mest prat om tribunelivet med Vålerenga og ikke det sportslige.Det får eliten på Twitter og andre sosiale medier ta seg av. Når kommer det en konkurrent?, er plass til flere Vålerenga podcaster.

Kald Kaffe, en banehopperpocast. Hvis du leter på siden her, finner du ett intervju med en av to faste nemlig Mattis Moen. Ta en lytt.

Start en pod. Gimse, Benestad & Iversen styrer denne her. de har ett skråblikk på IK Start. Ta en lytt, støtt de gjerne på Patron. De har som nesten alle andre dette her som en hobby. Anbefaler episoden med Kristoffer Ajer og den med Erik Mykland & Fredrik Strømstad.

Rotsekk En RBK podcast, styres av Rotsekk-Kent, Emil, Twitter-Emil, Tommy & Christer. Spesielt morsomt å høre på de når RBK har tapt. Motgang er fremmedord der oppe, men det kommer nå.

Troillprat, sliter jeg med å sove pleier jeg å sette på denne her. Da sovner jeg raskt.

Heia Fotball Norges eldste fotballpodcast?. Lidbom & Sundet leverer her ofte med spennende gjester. Anbefaler den med Olav Traaen.

B-laget, med Skjælbæk, Stamsø Møller og Mathisen. De har ett herlig skråblikk på det meste.

Radio Rantorget. En podcast om kulturfenoment GAIS. GAIS beste podcast, ta en lytt.

Pyro & Pivo, Podcasten til Morten Dahl Galåsen.

Har sikkert glemt noen, men da får man lage en ny sak. Noen savner sikkert podcasten til Erik Niva. Men den lytter jeg ikke til. Er ikke så hipster jeg.

Over og ut for denne gang.