BANEHOPPERTIPS I OSLO.

I Oslo er det noen perler av baner du helt klart bør besøke hvis du er en banehopper. Det er stadig økende trend om å få flest mulig baner. Ikke bare med sitt eget lag men også se andre kamper.

Lambertseter Stadion, der har jeg sett mange matcher med forskjellige lag. Gressbane hvis du er opptatt av det. Fin liten tribune med bølgebrytere. Er også brukt mye som friidrettstadion. Har sett Oslo Øst der, ett luftslott hvor lufta gikk fort ut. Ett av mine få hat lag Mercantile har jeg sett der. Mercan er/var mest kjent for å rappe de beste spillerne hos Nordstrand og andre lag i nærheten. De hadde cash, idag har de kun ett 7 lag. Nordstrand tok faktisk over plassen til Mercantile når de ga seg for noen år siden. Husker ikke eksakt år, men det er ikke lenge siden. Lambertseter spiller der idag.

Bislett Stadion, Lyn spiller sine hjemmekamper der og seinest igår var det køppmatch mot Vålerenga Fotball der. Er vel en av de stadionene jeg har vært oftest på. Blir også brukt masse til Friidrett. Hvem husker ikke 80 og 90 tallet. Tralle med merch på indrebane?!.

Sportsplassen på Bækkelaget. Ligger rett ved trikkestasjonen. Ca 500 meter å gå ditt fra trikken. Ta 13 eller 19 trikken. Blir også mye brukt til Friidrett. Sist jeg så match der for ca 8 år siden, var det hatoppgjøret Bækkelaget vs Nordstrand.

Jordal Kunstgress. Ja den er endelig gjenåpnet ikke bare spiller Vålerenga Trolls der. Men også Sterling2 i 9.divisjon. Vært ett besøk, de er ganske gode på sosiale medier og har visstnok ett meget bra opplegg rundt matchene sine.

Stadion man savner er Voldsløkka hvor Skeid hadde sine hjemmekamper. Jeg har helt sikkert glemt noen skjulte perler. Hallanger f.eks som er en av Marius «Baris» Helgå sine favoritter. Følg gjerne «Baris» på sosiale medier, eller hjemmesiden han har. Når han ikke ser fotball, lager han enten mat, henger på Twitter eller kjemper om opprykk i korpsverden. Møter du han på din vei, spander gjerne en vaffel eller vanilje cola på han.

Over og ut for denne gang.