Sixpencen av for VIF HISTORIE.

Endelig har jeg fått kloa i 110 års boka til VIF om fotballen. Knoll & Tott, altså Gjerdalen & Teigøy leverte den på døra til meg. For en service, i retur fikk de masse snacks som blir ivaretatt der. Ca 20 års gammel hettegenser fra Stang Ut, diverse stickers, pins, luer, fanziner pluss pluss. Jeg har bare rulkket å skumlese litt i boka. Med på laget har de fått med seg Superbohem Dolph Andersen. Ikke minst fortjener Leif Ketil og Reiner stor klapp på skulderen. Man glemmer ofte de som har layouten og ombrekking som det så fint heter. Men tilbake til boka, bare noe så unikt som drakter igjennom 110 år er imponerende. Første drakta var mosegrønn, før man endret i 1914. Har man drakt fetisj?. så er dette noe som MÅ leses.

Det finnes ca 100 bøker igjen, så dette er noe du MÅ ha i bokhylla prisen er 350 spenn. I august/september kommer det en bok om hockey også. Så det er bare å glede seg til den også.

Så en liten oppfordring på tampen: Håper klubben ansetter en historiker på 20 % stilling. At man er stolte over alt som er samlet og kan vises til interesserte. Følg gjerne VIF HISTORIE på Facebook gruppa eller Instagram.

Terningkast 6 for denne boka.

Over og ut for denne gang