Hvem er det som står bak dette prosjektet?

En Vakker Dag er en nettfanzine, firma som står bak dette prosjektet er Dype Lommer AS. Foreløpig og kanskje for alltid blir dette ett solo prosjekt av Mikkel Kjelstrup. Bikket 48 år, flytta ut av Oslo i starten av 2022 til landet. Som supporter blir det mest Vålerenga, litt GAIS i Sverige og enda mindre Liverpool. Ikke sett Vålerenga live siden 2019 pga pandemi og sviktene helse. Supportermessing har jeg i alle år vært veldig opptatt av fanziner. Helt siden tidlig 90-tallet hvor ukelønna ble brukt på Apestreken og andre norske fanziner. Etter diverse oppdrag i andre fanziner, ble Stang Ut startet opp i 1998. Vi var 4 kompiser, Stang Ut holder koken enda, men for ikke så lenge siden tok Jon Hernæs over skuta. Jeg har trukket meg tilbake. Jon er mest kjent for Stickers, Men har nå også ett brennende hjerte for Stang Ut både papir og podcast. Eller som Løkkas store sønn kaller det, en lydfanzine. Det siste er kjærkommet i Vålerenga miljøet. Men litt kritikk, er lov å være litt kreativ på gjester. Hvor mange ganger har Sebastian Hytten vært gjest? 3 ganger?. Men stå på, miljøet trenger folk i alle aldere som brenner for tribuneliv.

I mine yngre dager var jeg medlem i Klanen. Da det var hipt kan nok mange si. Men da hadde jeg en periode i Styret til Klanen. Fikk ansvar om å følge opp Enga Tifo, den klassiske matchen borte mot Ørn Horten. Vålerenga tapte og masse bluss ble kastet inn på indre bane. Heldigvis gikk det bra, i den anledning anbfaler jeg Ørn podcasten: Se min kjole, du finner den der det er podcaster.

Har også hatt to perioder som styremedlem i NSA, da det var snakk om runde tre sa jeg. Nå må det finnes noen andre. Men enkelte fra andre supportergrupper var nok skeptisk når jeg ble valgt inn. Men jeg har alltid likt å hjelpe andre, uansett lag. Gode minner fra NSA perioden og hvem har vel i Supporterseminar t-skjorte fra 2009 i skapet?. Eller supportermusikken Richard Jansen lagde til alle deltakere. Hvor mange supporterlåter han har er jeg litt usikker på. Sær hobby?. Tja fotballsupportere skal ha litt sære ting å holde på med. Litt som Ørgryte supporter Karl Lunden som samler på fotballkopper. Eller de som driver med banehopping.

Rundt 2010 eller 2011, ble det startet opp alternativ supporterutstyr eller merch som det også kalles. Var lei av at Sjappa hadde dårlig utvalg, store logoer på ryggen, En by ett lag jakka som ble solgt i 20 000?. Lite opplag, i starten bare 50 ex, kanskje litt mer. ble laget ett 7.plassskjerf i 50 ex som folk snakker om enda. Dette skjerfet ble lite populært hos Pål Breen & Co på Valle da. Var jo under den perioden Vålerenga skulle bli unike i Europa. Hatt noen andre høydepunkter også, 104 Vålerenga Stadion t-skjorter. Det fordi det var så mange år klubben måtte vente på egen stadion. 0658 produktet både i t-skjorte, hettegenser, lue, pins og skjerf er vel det som er melket mest. Men i alle år, noen år bedre enn andre så skulle alt overskudd gis til noen i klubben som trengte det. Tusen takk til alle som har bidratt enten med det ene eller andre. Ikke minst alle som har kjøpt noe. Men det som varmer mest, er hvor glade alle har blitt for å få litt pengebidrag. Restene fra Vålerenga Landhandel selges ut. Bredden til Vålerenga Hockey har fått en del skjerf. Jeg sitter på diverse ting som skal selges ut til nye prosjekter også tipper jeg at Jon & Svenna ikke gir seg med klistremerker eller Stickers med det første.

Er fortsatt aktiv supporter, men har nå blitt mer følger den hjemmefra. Har jeg ikke kanalen matchen går på?. Nei da er det null stress å følge den på NRK Sport sin 4-4-2 sending med Thomas Aune & Aleksander Schau. Så hender det jeg vippser 100 spenn til Enga Tifo også. Fordi de fortjener det, den jobben som legges ned der er helt utrolig.

Helt på tampen, heng ut flagget på kampdag, kle deg som du vil. Diskuter Vålerenga i sosiale medier, minus Twitter. Du må gjerne gjøre det, men jeg har slutten å være med supportereliten.

Over og ut for denne gang.