ÅRET 1999

Dette var sesongen jeg skulle se Vålerenga i alle matcher borte som hjemme. Den ble fint ødelagt av Lillestrøm SK. De valgte å øke billettprisen fordi match mot Vålerenga trekker mye folk. Klanen valgte å boikotte matchen. Legendariske Jørn Tysnes ble sendt på matchen for telefonoverføring. Klanen og Bohemen fikk lov til å selge øl på Jordal Amfi, hvor alle var samlet. Tapte den matchen, men ble revansje i hjemmematchen. Den vant Vålerenga 3-1 etter to mål av innlånte Diallo. Det klassiske da, var at Diallo løp bort til Kanari-Fansen og jublet. Det falt ikke i god jord hos rasende supportere:-).

Europakøppen dette året var de klassiske matchene borte og hjemme mot Chelsea. Bortematchen var jeg ikke på faktisk. Fikk legeforbud mot å reise. Veldig bittert, men fikk med hjemmematchen. Der vant jeg tilogmed signert fotball av hele laget i Klanen sitt lotteri. Ikke minst autografen til daværende matrialforvalter Per Jarle Johansen.

Intertotocupen Røyk laget sammenlagt mot Ventepils fra Latvia….Hele 601 på en glissen stadion.

Laget endte på en sterk 11.plass. Kun 3 lag bak, Strømsgodset, Skeid og XXX. Selv Moss kom på plassen foran Vålerenga. Følgende scoret i serien:

Pascal Simpson 8 mål

John Carew 7 mål

Aki Riihilati 5 mål

Diallo 4 mål

Super Musa 4 mål

Fredik Magic Thorsen 2 mål

Jokke Waltin 2 mål

Bjørn Arild Levernes 2 mål

Dag Riisnæs 2 mål

Børge Hernes 1 mål

Tom Henning Hovi 1 mål

Espen Haug 1 mål

Selvmål 1 mål

Trener siden startet man med Drillo, Lars Tjernås og en snut i Norge Kalle Løberg. fra juni: Kalle Løberg, Stein Madsen også kom konsulent Even Pellerud inn i August.

Hele 29 spillere ble brukt denne sesongen……

Over og ut for denne gang.